Arcemelés Silhouette Soft szálakkal

A Silhouette Soft egy olyan arcemelési technika, amit helyi érzéstelenítésben, kevesebb mint 45 perc alatt tud elvégezni egy képzett plasztikai sebész, és az enyhe, vagy közepes mértékű megereszkedést tökéletesen megszünteti

A gyors felépülés lehetővé teszi a páciens számára, hogy 2-3 nap alatt visszatérjen a normál hétköznapi aktivitásához, 2 hét múlva az a beavatkozás legapróbb jelei nélkül az arc is elnyeri a kívánt természetes megjelenést.

A Silhouette Soft szálak a szöveti sérülést elkerülendő, nem fogazott szálak. Apró felszívódó kónuszai megkapaszkodnak a bőr alatti mélyebb rétegben, körülöttük kötőszövet képződés indul. Az erős kötőszöveti rostok kialakulásával párhuzamosan a szálon lévő kónuszok felszívódnak, csak a függesztőszál marad meg hosszabb ideig (majd ez is felszívódik), ami a kialakult kötőszöveti rostokhoz rögzölve emeli meg az arcot.

A szálak mentén kialakuló kötőszövet képződés a hagyományos felfüggesztési módszereknél erősebb mechanizmust biztosít.

Az új Silhouette Soft szálak kiküszöbölik a mozgással, szál megtöretéssel kapcsolatos problémákat, amik a fogazott szálakkal előfordulhattak.
A módszer ideális az orr-szájzugi redő, a marionette ráncok kezelésére, a középarc teltségének visszaadására, valamint a nyak bőrének simítására. Mindezek a fiatalosabb megjelenés alapjául szolgálnak.

A Silhouette Soft arcfiatalítás eredménye meggyőző. Az arc fáradt megjelenése eltűnik, fiatalos és természetes megjelenést ad.
A Silhouette Soft egyszeri beavatkozás, nincs mellékhatása, kockázata minimális.

A beavatkozás speciális tréningen részt vett plasztikai sebészek által végezhető.

A Silhouette Soft egy szálakkal történő, minimális megterheléssel járó technika, ami az arc megereszkedett képleteinek emelését szolgálja. A Silhouette szálak egyedi tulajdonság alapján jelentős erőt fejtenek ki a szövetek megemelésekor.
A Silhouette Soft hatásos a megereszkedett középarc visszaemelésére, az orr-szájzugi redő, nyak ráncainak simítására.

A Silhouette Soft helyi érzéstelenítésben elvégezhető ambuláns keretek között. Egyike az úgynevezett “ebédidős” beavatkozásoknak.

A Silhouette Soft fonalakat elfogadta az FDA és CE minősítéssel is rendelkeznek. Ezek az amerikai és európai uniós, biztonságot szavatoló bizonyítványok. Ezenkívül a módszert csak a speciális tanfolyamot elvégzett sebészek alkalmazzák.

Jelenlegi tapasztalataink szerint a módszer tartóssága 2-3 év esztétikai indikáció, 4 év rekonstrukciós indikáció mellett.

Nem helyettesíti a nagyobb sebészi beavatkozást. Erre akkor van szükség, ha a megereszkedésen kívül nagyobb fokú bőrfelesleg is kialakult. A Silhouette Soft más arcfiatalítási módszerekkel, pl ráncfeltöltéssel, toka zsírleszívással hatékonyan kombinálható, a nagyobb műtéti beavatkozások időpontját évekkel eltolhatja.